VAUVAKLUBI

Vauvaklubin ideana on tutustuttaa vanhemmat montessoripedagogiikkaan ja tarjota lapsille heidän kehitysvaiheilleen sopivaa toimintaa.

Ilmoita lapsesi päiväkotimme jonoon tästä!

Yhdessä tekemisen kautta tuemme vanhempia kannustamaan lapsiaan itsenäisyyteen ja oma-aloitteisuuteen jo pienestä pitäen. Pienikin lapsi tarvitsee valmistellun ympäristön, joka vastaa hänen kehitysvaihettaan. Arjen pienillä asioilla vanhemmat voivat vaikuttaa lapsen osallisuuteen perheen yhteisissä askareissa.
Vauvaklubissa lapset ja vanhemmat työskentelevät yhdessä valmistellussa ympäristössä, alle 3 -vuotiaiden montessoriohjaajan ohjauksessa .

Vauvaklubissa tuetaan lasten motoristen, kielellisten sekä sosiaalisten taitojen kehittymistä sekä lapsen osallisuutta arjen askareisiin ajatuksella ”Anna minun tehdä itse!”

Kerhosta vanhemmat saavat vinkkejä ja tietoa lapsen kotiympäristön valmistelemiseen sekä pieniä tietoiskuja montessoripedagogiikasta. Mielellämme pidämme myös ryhmiä pienokaista odottaville vanhemmille. Ryhmissä mietimme yhdessä kotiympäristön valmistelua vauvan tulolle, lapsen kehityksessä kannustavia leluja sekä muun muassa vaatetuksen merkitystä liikkeen kehitykselle ja vaihdamme kokemuksia ja ideoita toinen toisillemme.

Tällä hetkellä päiväkodeillamme ei toimi vauvaklubeja, mutta sellaisten kaäynnistäminen on mahdollista kun kiinnostuneita perheitä on riittävästi.

Kiinnostuitko?

Ota yhteys päiväkotiin sähköpostilla osoitteeseen tiina@mammolina.fi tai puhelimitse 044-591 2262.