MAMMOLINAN TARINA

Kolmella montessoriäidillä oli idea, jota kypsyteltiin muutama vuosi. Halusimme luoda päiväkodin, johon myös itse olisimme voineet lapsemme tuoda. Paikan, jossa yksilöllinen montessoripedagogiikka on kokonaisvaltaisesti läsnä. Paikan, jossa hoito on laadukasta ja aikuisella on lapselle aidosti aikaa. 

Sopivan tilan löytäminen osoittautui kuitenkin sangen haasteelliseksi. Kesällä 2011 löysimme vihdoin loistavan tilan Malminkartanosta. Omat lapsemme olivat tässä vaiheessa jo kasvaneet koululaisiksi.

Tilan etsinnän tuoksinnassa meille tarjoutui mahdollisuus aloittaa toiminta myös iltapäiväkerhon palveluntuottajana Vantaalla.
Näin syntyi Kuusikon koululla toimiva iltapäiväkerho, joka aloitti toimintansa syksyllä 2009. Vuonna 2012 laajensimme toimintaamme Leppäkorven koululle ja vuonna 2013 Nikinmäen ja Kulomäen kouluille. 
 

Ilmoita lapsesi päiväkotimme jonoon tästä!

Mikä tärkeintä, yksi meistä kolmesta äidistä, montessoripedagogiikan rautainen ammattilainen, Tiina Suominen toimii päiväkotiemme ja kaiken toimintamme johtajana. Näin voimme olla varmoja, että yhteinen ideamme varmasti toteutuu. Kahdella muulla äidillä oli vankka perhe-yrittäjyys tausta ja tämä loi vahvan pohjan yritystoimintamme aloittamiseen ja kehittämiseen. 

Aluksi meitä oli kolme, nyt Mammolinan osakkaita on kaksi ja Mammolina Oy on kasvanut konserniksi, johon kuuluu Mammolina oy sekä Mammolina Montessoritalo oy. 

Kun aloitimme toimintamme, halusimme valita yrityksellemme nimen, johon kiteytyy toimintamme ydin, montessoripedagogiikka. Mammolina oli aikanaan Maria Montessorin lempinimi.